Skip to content
Tvåspannsv. 3A, Sundsvall

060-552450

Våra tjänster

Frostat Glas – Blästrat Glas

Frostat glas är en bra lösning i rum där man vill att fönstren ska ge helt vanligt ljusinsläpp samtidigt som man inte vill att det ska gå att se in eller ut genom dem. Rum där frostat glas är vanligt att använda är på ytterfönster i rum där man vill ha fullt insynsskydd såsom toalettutrymmen och badrum. Ett annat populärt användningsområde är glasdörrar och fönster till konferensrum. Frostat glas ger ett vanligt ljusinsläpp till rummet vilket skapar en trevligare stämning jämfört med ett konferensrum som helt saknar fönster samtidigt. Samtidigt kan mötets deltagare fortsätta vara fokuserade på mötet utan att bli distraherade av vad som händer utanför rummet.

Det finns två huvudtyper av frostat glasblästrat glas och frostad fönsterfilm.

Att blästra glas med sand ger en permanent frostad glasyta. Det vanligaste användningsområdet för detta är platser där man vet att behovet av insynsskydd är permanent t.ex. fönster till badrum och toalettutrymmen.

Att använda fönsterfilm är en betydligt billigare investering jämfört med att använda ett blästrat glas. Förutom att frostat glas både är miljövänligt och en kostnadseffektiv lösning som varken kompromissar med funktion eller kvalitet så är fördelen att man enkelt kan bygga in en företagslogotyp som dekoration i filmen. Eftersom filmen inte är permanent monterad kan den enkelt tas ner och bytas ut om företaget skulle byta namn eller logotyp.

Tveka inte att ta kontakt med oss.

Vi har kunder i Sundsvall, Ånge, Sveg, Ljusdal, Hudiksvall, Sollefteå, Kramfors, Timrå, Härnösand.

Frostat Glas,Blästrat Glas,Sundsvall, Ånge,Sveg,Ljusdal,Hudiksvall,Sollefteå,Kramfors,Timrå,Härnösand
Frostat Glas,Blästrat Glas,Sundsvall, Ånge,Sveg,Ljusdal,Hudiksvall,Sollefteå,Kramfors,Timrå,Härnösand